Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Με Tag Rugby και Touch Rugby "έκλεισε" η περίοδος 2017 - 2018


Σε εορταστικό κλίμα, διοργανώθηκε η τελευταία αγωνιστική συνάντηση της περιόδου 2017 - 2018. 
Στο γήπεδο της Γκορυτσάς, ο καιρός "απείλησε" να ματαιώσει τη γιορτή, όμως απέναντι στη θέληση παιδιών, γυναικών και ανδρών που είχαν φορέσει ήδη τα αθλητικά τους, ακόμα και η βροχή υποχώρησε και έδωσε τη θέση της στη λιακάδα.
Τα παιδιά της ΑΕΚ Κοκκινιάς και του Αγίου Θωμά Γουδή, οι γυναίκες του Πυρρίχιου Ασπροπύργου, του Προμηθέα Νίκαιας/Ρέντη και της ΑΕΚ και οι άντρες του Πυρρίχιου, του Προμηθέα και της ΑΕΚ, γιόρτασαν πάνω στο βρεγμένο γρασίδι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Μετά από τους αγώνες tag rugby (κορδέλας) των παιδιών και τους αγώνες touch rugby (αγγίγματος) γυναικών και ανδρών, ακολούθησε αγώνας tag rugby μεικτός (άνδρες, γυναίκες, έφηβοι) στον οποίο συμμετείχαν εκτός από τους αθλητές και γονείς, θεατές και φίλοι τους.
Τα παιδιά πήραν τα καλοκαιρινά τους αναμνηστικά και χυμούς και γλυκίσματα, ενώ οι μεγάλοι δεν ήθελαν να βγουν από το γήπεδο παρά το ότι νύχτωσε και πέρασαν τρεις ώρες στο γήπεδο.
Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους οικοδεσπότες και σε όσους συμμετείχαν, για την υπέροχη αυτή αγωνιστική και διασκεδαστική εκδήλωση.
Ευχή όλων μας, του χρόνου να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ακόμα περισσότεροι και να χαρούν παρόμοιες στιγμές.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου