Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΛΙΓΚ ΧΙΙΙ Η Α.Ε.Κ.



Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Α.Ε.Κ. στο ράγκμπυ λιγκ ΧΙΙΙ παικτών, καθώς μία αγωνιστική πριν την λήξη του Πρωταθλήματος, κερδίζοντας το ματς με τον Πυρρίχιο, εξασφάλισε προβάδισμα τεσσάρων βαθμών, το οποίο δεν μπορεί να καλύψει ο Προμηθέας Νίκαιας / Ρέντη, ακόμα και αν νικήσει στον τελευταίο αγώνα με την «Ένωση» στο Ίλιον.
Στο προγραμματισμένο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής, ο Πυρρίχιος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Ιλίου με επτά παίκτες απέναντι στην πλήρη ΑΕΚ. Ο Διαιτητής Βασίλης Τσαγκάνης κατακύρωσε τον αγώνα στους γηπεδούχους, σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος ανάπτυξης της ΕΟΜοΠ.
Οι φίλαθλοι που ήρθαν στο γήπεδο, αποζημιώθηκαν με φιλικό αγώνα 9ς που διεξήχθη με τη σύμφωνη γνώμη της Ομοσπονδίας και ολοκληρώθηκε με την απονομή στον «Δικέφαλο» του Πρωταθλήματος 9’ς 2017-2018.
Συνθέσεις ομάδων:
Α.Ε.Κ.: Ζάχος Ι., Κλείτσας Μ., Καλδέρης Δ., Πλούμης Δ., Παπασταύρου Σ., Λοτζ Τζ., Δανιηλόγλου Σ., Μπίμπας Σ., Καρεφίλης Π., Ραφτόπουλος Θ., Κιλίμπας Ι., Τριανταφύλλου Ι., Γκούμας Α., Γεωργιάδης Κ..
Πυρρίχιος Ασπροπύργου: Ηλίας Κ., Γεωργαλάς Κ., Παγάνογλου Ι., Χειμωνίδης Ν., Αποστολίδης Γ., Παπαδόπουλος Π., Φιλιππής Δ..












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου