Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Με νίκη του Αγίου Θωμά Γουδίου ξεκίνησε το πρωτάθλημα του Ράγκμπυ Λιγκ. Ο Άγιος Θωμάς Γουδίου νίκησε τον Α.Ο. Καβάλα στη Θεσσαλονίκη με σκορ 70-12.
Ο αγώνας διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη ως μια κίνηση αλληλεγγύης από την ομάδα του Αγ. Θωμά προς αυτή της Καβάλας, ώστε να επιβαρυνθεί λιγότερο η ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας η οποία φέτος πρέπει να μεταβεί τρεις φορές στην Αττική.
Αξίζουν τεράστια μπράβο στην ομάδα του Αγίου Θωμά για την κίνηση αυτή.
Το Πρωτάθλημα Ανάπτυξης 2016-2017 διοργανώνεται από την Τεχνική Επιτροπή Ράγκμπυ Λιγκ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου και στόχο έχει την ανάπτυξη Συλλόγων και αθλητών στο υπέροχο αυτό άθλημα.
Στο πρωτάθλημα ανάπτυξης συμμετέχουν οι ομάδες του Αγίου Θωμά Γουδίου και του Χαλκηδονικού από την Αθήνα, η (περυσινή πρωταθλήτρια) ομάδα του Πυρρίχιου από τον Ασπρόπυργο και η ομάδα του Α.Ο. Καβάλας που πρόσφατα "μυήθηκε" στο ράγκμπυ λιγκ.
Τον πρώτο αγώνα χαιρέτισε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Μο.Π. και εκπρόσωπος της Τοπικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, κος Γιάννης Μπαχάς εκ μέρους και του Προέδρου της Ομοσπονδίας κου Αναστασίου Πανταζίδη. 
Διαιτητής ήταν ο κος Μάθιου Άσχιλλ.
Παράλληλα με τον αγώνα, διεξήχθη και η πρώτη φάση της Σχολής Διαιτησίας Ράγκμπυ Λιγκ της Ε.Ο.Μο.Π. με δεκαέξι συμμετέχοντες από τη Μακεδονία.
Ο αγώνας διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Καυτατζογλείου και ήταν προσφορά της Διοίκησης του Σταδίου.
Πολλά ευχαριστήρια απηύθυναν τα στελέχη της ΕΟΜοΠ και του Ελληνικού Ράγκμπυ Λιγκ ιδιαίτερα προς τον ΑΝτιπρόεδρο της Διοίκησης κο Τσίφκα Στέφανο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη και σε συνεργάτη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου