Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ / KNIGHTS' VICTORIOUS BEGINING


Η ομάδα των Ιπποτών Ρόδου, ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα Α' Εθνικής. Στο γήπεδο Καλλιπάτειρα, υποδέχθηκε τη νεανική ομάδα του Πήγασου Νέου Κόσμου.
Μετά από την επίπονη προετοιμασία του Αυγούστου και μετά από ένα φιλικό για κάθε ομάδα, οι δύο ομάδες αδημονούσαν να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια.

Μόλις στο 4ο λεπτό, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το πρώτο άγγιγμα με τον Καρτσωνάκη. Υπό καταρρακτώδη βροχή (η οποία συνεχίστηκε σε όλο τον αγώνα) ο Π.Λαμπούσης, πέτυχε το επόμενο για τους Ροδίτες (στο 13')και ο Καρτσωνάκης το τρίτο (14-0 με μετατροπή από τον Μπόσμο), για να ολοκληρώσει το τελευταίο για το α' μέρος, ο Παντελής Αρφαράς στο 40ο λεπτό (18-0).
Στην επανάληψη οι Ιππότες, στο 43' με τον Κτενά , έναναν ένα ακόμα άγγιγμα (24-0 μετά τη μετατροπή από τον Μπόσμο). Στο 57' ήταν η σειρά του Παπακωσταντή να κάνει άγγιγμα (μετ. Μπόσμος), στο 67 του Τσατταλιού (μετ. Μπόσμος), στο 74' του Μαχαιράκη (μετ. Μπόσμος) και ένα λεπτό πριν το τέλος, το τελευταίο άγγιγμα έκανε ο Λαμπούσης.
Τελικό σκορ: 46-0.
Παρά την ήττα τους, οι παίκτες του Πήγασου έπαιξαν πάρα πολύ καλά απέναντι όμως σε μια ομάδα που παρά την ανανέωσή της, διατηρεί καλή δομή και θα αποτελέσει και φέτος το φαβορί για το πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:
ΙΠΠΟΤΕΣ της ΡΟΔΟΥ (Χατζηιωάννου)
Λαμπούσης, Αντωνίου, Ζότα, Μπάστας, Κιγάης, Καρτσωνάκης, Μπόσμος, Χατζημιχάλης, Κτενάς, Χατζηιωάννου, Ανανίας, Αρφαράς, Παπακωνσταντής, Εξαδάκτυλος, Τσαταλιός, Μπόσμος.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (Στυλιανός).
Ντίνγκο, Ξυγγάς, Παληογιάννης, Κρητικός, Κανελλάκης, Σακάι, Στυλιανός, Πολυκρέτης, Νάκε, Στεφανάτος, Νικολάου, Ζιάκας, Κύπρου, Κογιανός, Χαρατσάρης, Χολέβας.
Διαιτητής: Δημήτρης Μηναδάκης.
Φωτογραφίες: Ελένη Παπαμανώλη.
Under heavy rain, last year's champions, Rhodes' Knights, won against Pegasus of Neos Kosmos Athens in the first match of 2014-2015 XIII Championship.
The Rhodians played very well although they had new players on the field.
It was a match full of passion and the visitors played very well too.
The scorers:
4 min #10 Kartsonakis try. No conversion.
13 min #22 Lampousis try.No conversion.
18 min #10 Kartsonakis try.Conversion Bosmos.
40 min # 8 Arfaras try. No conversion.
43 min #5 Ktenas try.Conversion Bosmos.
57 min #16 Papakonstantis try.Conv Bosmos.
67 min #24 Tsattalios try.Con Bosmos.
74 min # 9 Maxairakis try.Con Bosmos.
79 min # 22 Lampousis try.No conversion.
Final Score 46 -0.
Rhodes Knigths: Lampousis Panagiotis, Antoniou Michail, Zota Alvaro, Mpastas Stefanos, Kigais Spuidon, Kartsonakis Dimosthenis, Bosmos Nikolaos, Chatzimichalis Kosmas, Ktenas Andreas, Chatziioannou Michail (c) Ananias Theodoros, Arfaras Panteleimon, Papakonstantis Panagiotis, Exadaktilos Fotios, Tsattalios Panteleimon, Bosmos Michail
Pegasus Neos Kosmos: Dingo Klajdi, Xigas Xarilaos, Paliogiannis Georgios, Kritikos Aggelos, Kanellakis Panagiotis Shakaj Andreas, Stulianos Georgios (c) Polukretis Basilios, Nake Ioannis, Stefanatos Nikolaos, Nikolaou Michail, Ziakas Nikolaos, Kuprou Theofilos, Kogianos Dimitrios, Charatsakis Michail, Cholevas Christos 

Referee: Minadakis Dimitrios.
Stadium: Kallipateira – Rhodes island.
Weather: Heavy Rain.











  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου