Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο Πήγασος Νέου Κόσμου, ανανεωμένος, εμφανισιακά και αγωνιστικά, ξεκίνησε την εντατική προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

« Οι τέσσερις ομάδες που έπαιξαν και πέρυσι στην Α’ Εθνική, έχουν κάνει τεράστια βελτίωση και θα είναι πιο ανταγωνιστικές φέτος. Εννοείται επίσης πως η βελτίωση θα συνεχιστεί» λέει ο προπονητής του Πήγασου Γιώργος Στυλιανός. «Τόσο οι περυσινοί μας αντίπαλοι, όσο και ο νεοφώτιστος Πυρρίχιος Ασπροπύργου, θα δώσουν το 100% των δυνάμεών τους. Έχουν αποδείξει όλοι στην προετοιμασία τους ότι φέτος θα είναι δυνατότεροι. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος για μας. Το ξέρουμε καλά αυτό και θα παλέψουμε δυνατά, εντός και εκτός γηπέδου να ξεπεράσουμε δυσκολίες και αντιξοότητες, για το καλύτερο».
Ο Σύλλογος από την πλευρά του, προσπαθεί να βοηθήσει όσο γίνεται περισσότερο. «Το γηπεδικό είναι το κυριότερο πρόβλημα», μας λέει ο Πρόεδρος κος Μιχάλης Αηδονίδης. «Ακόμα και το γηπεδάκι 5Χ5 που έχουμε στη διάθεσή μας, χρειάζεται άμεση επισκευή. Μας λείπει όμως κι ένα μεγάλο γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες. Χωρίς αυτό, γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε μειονεκτική θέση».
Ο Αθλητικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Κόσμου – ο Πήγασος, ιδρύθηκε το 1986, παίζει σημαντικό κοινωνικό – πολιτιστικό – περιβαλλοντικό – αθλητικό ρόλο στα τοπικά δρώμενα και διαθέτει επίσης επιτυχημένο τμήμα Βόλεϋ, ακαδημία μπάσκετ, ομάδα ποδοσφαίρου 5Χ5, τμήμα πινγκ πονγκ και τμήμα Σόφτμπωλ.

Στατιστικά 2013-2014
Τερμάτισε 4ος στο πρωτάθλημα.
3 νίκες, 5 ήττες
Περισσότεροι πόντοι που πέτυχε σε έναν αγώνα: 40 (στον Προμηθέα Ρέντη)
 Μ.Ο. ανά αγώνα: 22,25
Περισσότεροι πόντοι που δέχθηκε σε έναν αγώνα: 60 (από τους Ιππότες)
Μ.Ο. ανά αγώνα:42,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου