Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Φιλικός αγώνας Ράγκμπυ Λιγκ στην Θεσσαλονίκη


Την Κυριακή 30 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη διεξήχθη φιλικός αγώνας Ράγκμπυ Λιγκ 9’s μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Θεσσαλονίκης και Αγ.Θωμά Γουδή.
Διεξήχθη ένας πολύ ωραίος αγώνας παρά τη βροχή, με πολλές επιθέσεις και δυνατές άμυνες. Νικήτρια με 48-14 αναδείχθηκε η γηπεδούχος ομάδα του Ηρακλή που πέτυχε 9 αγγίγματα και 6 μετατροπές. Περισσότερα αγγίγματα για τους Ηρακλειδείς πέτυχε ο G. Adeishvili ενώ όλες τις μετατροπές τις πέτυχε ο Γ. Βασιλειάδης. Για την ομάδα του “γηραιού” αγωνίστηκαν επίσης οι Σ. Παπαδόπουλος, Μ. Γκουμάγιας, Α. Μαυρίκος, Β. Bibilashvili, A. Μιχαλόπουλος, Β. Διαμαντίδης και Κ. Ρέρρης. Η ομάδα του Αγ.Θωμά, βρέθηκε συχνά στην επίθεση αλλά δυσκολεύτηκε στην τελική προσπάθεια απέναντι στην καλή άμυνα του Ηρακλή. Για τους “Αγίους” πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο αρχηγός Κ.Ρούσσος που πέτυχε 2 από τα 3 αγγίγματα. Τη μοναδική μετατροπή πέτυχε ο Γ. Ζάχος. Οι υπόλοιποι παίχτες που έπαιξαν για την ομάδα της Αθήνας ήταν οι Α. Γκούμας, Σ. Μαντζάνας, Σ. Αληφραγκής, Ν. Μπακατσέλος και οι παίκτες της Νέμεσις Π. Στεφανίδης και Γ. Μπαλάκος που έπαιξαν ως δανεικοί.

Πριν τον αγώνα προηγήθηκε κοινή προπόνηση του Αγ. Θωμά με παίχτες από την ομάδα της Νέμεσις Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε φέτος τμήμα Ράγκμπυ Λιγκ και συμμετέχει σε διοργανώσεις της Ε.Ο.Μο.Π..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου