Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΦΙΛΙΚΟ 9’ς ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΥΔΙΟΥ


Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι ράγκμπυ λιγκ, διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Μοντέρνου Πεντάθλου Γουδή. Η Ομάδα του Αγίου Θωμά, αντιμετώπισε την Κυριακή 9/4/2017 την ομάδα του Προμηθέα Ρέντη σε ένα φιλικό 9 παικτών.
Ο φιλόξενος χώρος της Ε.Ο.Μο.Π. υποδέχθηκε για μια ακόμα φορά το υπέροχο άθλημα και πρόσφερε όμορφο θέαμα στους αρκετούς φίλους του ράγκμπυ λιγκ που το παρακολούθησαν.
Το σκορ άνοιξε με άγγιγμα ο Ηλίας Γάτος του Αγίου Θωμά (4-0). Το βραχύ προβάδισμα ανέτρεψε ο fullback του Προμηθέα Γιάννης Γιαννημάρας με άγγιγμα και μετατροπή, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του (4-6).
Οι «Άγιοι» προηγήθηκαν εκ νέου με άγγιγμα του πρωτοεμφανιζόμενου Σπύρου Αληφραγκή (8-6). Όμως οι Ρεντιώτες βρέθηκαν και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Γιάννη Γιαννημάρα που πέτυχε άγγιγμα και μετατροπή λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, φτάνοντας το σκορ στο 8-12.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο αλλά ο Αγ. Θωμάς πέτυχε το μοναδικό άγγιγμα με τον Ηλία Γάτο, το οποίο μετέτρεψε εύστοχα ο Γιάννης Ζάχος και έδωσε τη νίκη στον Άγ. Θωμά με 14-12 λίγο πριν τη λήξη.
Το παιχνίδι διεξήχθη σε άριστο κλίμα και το μοναδικό μελανό σημείο ήταν η άτυχη στιγμή του τραυματισμού του παίκτη του Προμηθέα, Σωτήρη Σωτήρη, για τον οποίο ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και επαναφορά στα γήπεδα.
Διαιτητής ήταν ο Βασίλης Καπούλας.
Συνθέσεις:
Άγιος Θωμάς Γουδή: Κ. Ρούσσος, Π. Καρεφίλης, Α. Γκούμας, Γ. Ζάχος, Ν. Λειβαθινός, Η. Γάτος, Μ. Γωνιωτιάκης, Σ. Αληφραγκής, Σ Μαντζάνας.

Προμηθέας Ρέντη: Τουκι Αριμανάνα, Γιάννης Γιαννημάρας, Κυριάκος Χερουβής, Σπύρος Γκόλφης, Άλεξ Πατσιμάς, Νίκος Πατσιμάς, Σωτήρης Σωτήρης, Αντώνης Βοζίκης. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου