Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ


Κυρίαρχος και στο 9’ς αναδείχθηκε ο Πυρρίχιος Ασπροπύργου.
Μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2015-2016, μετά και την παρουσία του Πυρρίχιου στον τελικό των 9’ς Νίκαιας και Θεσσαλονίκης το 2015, κατέκτησε και το Κύπελλο «Ε.Ο.Μο.Π. Ρ.Λ. 9’ς - Γουδί 2016».
Με σταθερή απόδοση σε όλα τα ματς, κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο που έκανε τους «Πόντιους» να σηκώσουν στα χέρια τον προπονητή τους Χρήστο Μουζακίτη, ζητωκραυγάζοντας.
Αξίζει όμως να αναφερθούμε και στους υπόλοιπους μαχητές της διοργάνωσης.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον «Άγιο Θωμά» που μπροστά στο κοινό του έπαιξε μαχητικά και με αξιώσεις για τη νίκη.
Η Καβάλα συμμετείχε με ενθουσιασμό και παρά την καταπόνηση από το ταξίδι, έπαιξε πολύ καλά και με συνοχή.
Ο Προμηθέας τέλος, με ολική ανανέωση στο δυναμικό του, κάνοντας νέο ξεκίνημα, δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια ούτε στιγμή.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κοινού. Εξακόσιοι θεατές, έδωσαν στήριγμα στους αθλητές και ήταν το καλύτερο μήνυμα για το μέλλον.
Το τουρνουά φιλοξενήθηκε στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Μοντέρνου Πεντάθλου στο Γουδί, διοργανώθηκε από την Τεχνική Επιτροπή Ράγκμπυ Λιγκ και τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου.
Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Μο.Π. κος Πανταζίδης, αλλά και ο πρώην Πρόεδρος και νυν Γενικός Γραμματέας κος Αλικάκος, μαζί με τον Αντιπρόεδρο κο Μωραϊτη, τον Ταμία κο Φίλιο και τα μέλη του Δ.Σ. κκ Τρομπούκη, Μεγαλακάκη και Αγγελόπουλο. Επιπλέον παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στην οργάνωση, τα μέλη της Τ.Ε.Ρ.Λ. κκ Τζεβελέκος, Αποστολόπουλος και Κωλέττης και η Πρόεδρος της ΑΕΚΚ κα Γεωργά.
Με πρωτοβουλία της Τ.Ε.Ρ.Λ. οι θεατές συγκέντρωσαν τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια, που σε συνεργασία με την εθελοντική φιλανθρωπική ομάδα «Άλεξ» θα διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Οι αγώνες:
1)     Πυρρίχιος – Άγιος Θωμάς: 10-4.
2)     Προμηθέας Ρέντη – Καβάλα: 4-16.
3)     Καβάλα – Πυρρίχιος: 0-30.
4)     Άγιος Θωμάς – Προμηθέας: 24-4.
5)     Καβάλα – Άγιος Θωμάς: 6-20.
6)     Πυρρίχιος – Προμηθέας: 20-4.
Βαθμολογία:
ΘΕΣΗ
ΟΜΑΔΑ
ΝΙΚΕΣ
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
ΗΤΤΕΣ
ΥΠΕΡ
ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1
Α.Σ. Πυρρίχιος Ασπροπύργου
3
0
0
60
8
6
2
Α.Π.Ο. Άγιος Θωμάς Γουδί
2
0
1
48
20
4
3
Α.Ο. Καβάλα
1
0
2
22
54
2
4
Α.Ο.Ν.Ρ.Κ.Α. Προμηθέας
0
0
3
12
60
0

Οι Ομάδες:

Πυρρίχιος (Χρ. Μουζακίτης): Νερούτσος Δ., Κωνσταντινίδης Θ., Γυριχίδης Ν., Παπαδόπουλος Π., Παγάνογλου Ι., Παγκοζίδης Δ., Ισχανίδης Π., Ηλίας Κ., Ελμαζίδης Γ., Σαμλίδης Η., Νερούτσος Α., Βεντούρας Β.


Αγ. Θωμάς (Γάτος Η.): Γκούμας Α., Ζιάκας Γ., Ζάχος Ι., Ρούσσος Κ., Λειβαθινός Ν., Δακουσλής Β., Μαντζάνας Σ., Αρκουμάνης Χ., Κουφόπουλος Ι., Καρεφίλης Π., Πιτταράς Α., Καπούλας Β.


Καβάλα (Κεσίδης Α.): Τσιάβος Κ., Βλασταρίδης Ε., Γούπας Ε., Ασλάνογλου Γ., Λαμπής Σ., Φουντούκος Ε., Κεσίδης Α., Κεσκίνης Ν., Μουταφίδης Π., Μεγρέμης Ε., Παπανικόλας Ν., Φλώρος Ρ.


Προμηθέας (Σπετσιώτης Κ.): Γιαννημάρας Ι., Χερουβής Κ., Λαδόπουλος Α., Κωστάκης Ν., Ζούρος Ι., Μερεμέτης Ε., Καλογερόπουλος Δ., Γκόλφης Σ., Δουλγκέρης, Δρόσος, Παπαδόπουλος Ι..

Διαιτητής ήταν ο κος Μάθιου Άσχιλλ.
 Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην πρώτη ελληνική διοργάνωση ράγκμπυ λιγκ που αναγνωρίζει η Ελληνική Πολιτεία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου