Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Δήλωση των ιδρυτικών στελεχών του Ελληνικού Ράγκμπυ Λιγκ


Μετά από προσπάθειες πέντε ετών, καταφέραμε επιτέλους την αναγνώριση του αθλήματος του ράγκμπυ λιγκ από την Ελληνική Πολιτεία.
Το Ελληνικό Ράγκμπυ Λιγκ, θα λειτουργεί αυτόνομα στους φιλόξενους κόλπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου ώσπου να αναπτυχθεί και μαζικοποιηθεί περισσότερο και να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη Ομοσπονδία.
Η μέχρι τώρα πορεία δεν ήταν εύκολη. Από το 2011 μέχρι σήμερα, προσπαθήσαμε να χτίσουμε γερά θεμέλια ανάπτυξης και να διαδώσουμε το άθλημα, μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες. Χρειάστηκε να πολεμήσουμε ενάντια σε κακόβουλους, σφετεριστές, συμφεροντολόγους, συκοφάντες και πολέμιους της προσπάθειάς μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Όμως επιβιώσαμε χάρη στη στήριξη δεκάδων στελεχών του αθλήματος που με κόπο, θυσίες, υπερπροσπάθεια, δημιουργικότητα και όρεξη για δουλειά, κατάφεραν να φέρουν το ελληνικό ράγκμπυ λιγκ ως την καταξίωση και τη δικαίωση.
Η σημερινή αναγνώριση του ράγκμπυ λιγκ, με τη στήριξη της Ε.Ο.Μ.Π. η οποία έχει τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση να στηρίξει το άθλημα, θα οδηγήσει το ράγκμπυ λιγκ σε περαιτέρω ανάπτυξη πολύ σύντομα.
Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται αληθινά για το άθλημα, να συνειδητοποιήσουν τη νέα πραγματικότητα και να ενταχθούν στη νέα δομή ώστε το ράγκμπυ λιγκ να μεγαλουργήσει.

Τάσος Πανταζίδης
(Ιδρυτής Προμηθέα Ρέντη και ΑΕΚ Κοκκινιάς, Πρόεδρος της Επιτροπής για την Ίδρυση Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπυ Λιγκ, πρώτος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπυ Λιγκ,  εκπαιδευτής προπονητών της RLEF)
Κώστας Τζεβελέκος
(Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπυ Λιγκ,  Πρόεδρος Προμηθέα Ρέντη)
Ιορδάνης Μπιλικαϊδης
(πρώτος παίκτης, διεθνής, ΓΓ Προμηθέα)
Μάθιου Άσχιλλ
(προπονητής Εθνικής Ομάδας, εκπαιδευτής προπονητών της RLEF)
Κωνσταντίνα Γεωργά

(Πρόεδρος ΑΕΚ Κοκκινιάς, τ. Πρόεδρος της ΕΟΡΛ και μέλος του ΔΣ της ΕΙΕΟΡΛ)

1 σχόλιο:

  1. Australia VS New Zealand 27 AUG 2016 South && Africa vs Argentina 27 AUG 2016

    Online live streaming Australia VS New Zealand and South Africa vs Argentina 27 AUG 2016

    Easily Watch On Your Mobile, Tab, PC, Iphone, or any device without buffering with 100% hd

    quality Live Rugby, Online Rugby

    ΑπάντησηΔιαγραφή