Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ «ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ» ΣΤΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΛΙΓΚ


Την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο ιστορικός σύλλογος της Ημαθίας στο ελληνικό rugby league. Ο «Φίλιππος Βέροιας» που έχει δοξάσει την πόλη αλλά και τη χώρα μας στα εγχώρια και διεθνή γήπεδα του Χάντμπωλ, μετά τις επιτυχίες σε Στίβο, Καλαθοσφαίριση και Ρυθμική, ήρθε η ώρα να δημιουργήσει παράδοση και στο Ράγκμπυ Λιγκ.
Με την παρουσία του μέλους του Δ.Σ. και εφόρου του τμήματος, κου Γρηγόρη Γεωργιάδη, ο Φίλιππος έδωσε τον πρώτο του φιλικό αγώνα εναντίον του Πήγασου Νέου Κόσμου, παράλληλα με το τουρνουά Ράγκμπυ Λιγκ της Θεσσαλονίκης.
Οι νέοι παίκτες, στηριζόμενοι από τους πιο έμπειρους Αθηναίους, σε ένα άριστο φιλικό κλίμα, με τους δυο αρχηγούς της Εθνικής Παναγιώτη Καρεφίλη και Κώστα Ρούσσο ανάμεσά τους για να τους εμψυχώνουν, έπαιξαν με πάθος και αγάπη για το νέο –γι’ αυτούς- άθλημα, πετυχαίνοντας μάλιστα ισοπαλία 14-14.

Ο Γρηγόρης Γεωργιάδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το «ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο ξεκίνημα» της ομάδας του Φιλίππου, δεχόμενος τις ευχές όλων των παρευρισκομένων για γρήγορη ολοκλήρωση του σχεδιασμού και της προετοιμασίας για συμμετοχή σε επόμενη διοργάνωση.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Κων/νος Τζεβελέκος ευχήθηκε καλή συνέχεια και εδραίωση του αθλήματος στην Ημαθία ενώ ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας κος Μάθιου Άσχιλλ ευχήθηκε γρήγορα να δούμε και παίκτη του Φιλίππου στην Εθνική μας Ομάδα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου