Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2015 Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η Επιτροπή πρωταθλήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπυ Λιγκ, κοινοποίησε τα αποτελέσματα των αγώνων της περιόδου 2014-2015.
Πιο συγκεκριμένα για τους αγώνες που δεν έγιναν αποφάσισε:
Α) Για τον αγώνα Ιππότες – Άρης, όπου η ομάδα του Άρη δεν κατέβηκε στο β’ ημίχρονο, η Επιτροπή επέβαλε την ποινή που προβλέπει ο κανονισμός και αφαίρεσε από τον Άρη Πετρούπολης 3 βαθμούς, κατακυρώνοντας το σκορ του α’ ημιχρόνου (40-0).
Β) Για τον αγώνα Ιππότες – ΑΕΚΚ (η ΑΕΚΚ δεν κατέβηκε στη Ρόδο) σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΚΔΑΡΛ, τιμωρείται η ομάδα της «ΑΕΚΚ» με αφαίρεση τριών βαθμών από την βαθμολογία πρωταθλήματος και «ήττα» στον αγώνα με σκορ 24-0.
Γ) Για τον αγώνα Ιππότες – Πυρρίχιος (ο Πυρρίχιος δεν κατέβηκε στη Ρόδο), σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΚΔΑΡΛ, τιμωρείται η ομάδα του «Πυρρίχιου» με αφαίρεση τριών βαθμών από την βαθμολογία πρωταθλήματος και «ήττα» στον αγώνα με σκορ 24-0.
Αν και αρχικά η Πειθαρχική Επιτροπή είχε απαγορεύσει στην ομάδα των Ιπποτών να ξαναγωνιστεί αν δεν πληρώσει το χρηματικό πρόστιμο που της επιβλήθηκε, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Κοκκινιάς Α.Πανταζίδης και ο Πρόεδρος του Πυρρίχιου Ασπροπύργου Χ.Αποστολόπουλος ζήτησαν να μην τιμωρηθεί η ομάδα της Ρόδου, οπότε η Επιτροπή αποφάσισε την ακύρωση της από 20 Απριλίου απόφασής της και στην Ομάδα των Ιπποτών δεν επιβλήθηκε καμία ποινή αφαίρεσης βαθμών για τους πιο πάνω αγώνες.

Η ομάδα της Ρόδου λοιπόν, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και η ομάδα του Νέου κόσμου στη δεύτερη. Σύμφωνα με την προκήρυξη πρωταθλήματος λοιπόν, αυτές οι δύο ομάδες θα αγωνίζονταν στον τελικό. Ο «ΑΣΡΦ Ιππότες της Ρόδου» όμως παραιτήθηκε με επιστολή του από το πρωτάθλημα και από μέλος της Ομοσπονδίας. Οπότε, καθώς δεν μπορεί να διεξαχθεί τελικός, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ αναδεικνύεται πανάξια ο ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου