Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

AYTO EINAI TO ΡΑΓΚΜΠΥ ΛΙΓΚ / THIS IS RUGBY LEAGUE



Ένα καταπληκτικό παιχνίδι παρακολούθησαν οι εβδομήντα περίπου φίλαθλοι που παραβρέθηκαν το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο γήπεδο Γκορυτσάς στον Ασπρόπυργο.
Πάθος, πείσμα, δύναμη και εντυπωσιακές φάσεις, χαρακτήρησαν την αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε για το πρωτάθλημα Α’ Εθνικής.
Η εμπειρία όμως ήταν αυτή που έκρινε για μια ακόμα φορά το αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Άρη Πετρούπολης έπαιξαν πολύ καλά και με όπλο την εμπειρία τους, πέτυχαν περήφανη νίκη εκτός έδρας.
Χρειάστηκε να περάσουν ένδεκα λεπτά για να σπάσει μια από τις δύο άμυνες. Ήταν το 11ο λεπτό όταν μετά από συνεχή πίεση, ο Γιάννης Ζντάνοβ κατάφερε να πετύχει άγγιγμα που δεν μετατράπηκε, κάνοντας το 4-0.
Από κει και μετά όμως, τη σειρά είχε η ομάδα των φιλοξενούμενων.
Ο αειθαλής Βακόνδιος, με δύναμη και μετά από άριστη συνεργασία στο 14ο λεπτό, πέτυχε άγγιγμα ισοφαρίζοντας σε 4-4.
Μετά από 4 λεπτά, ήταν η σειρά του Πολοσηφάκη να κάνει άγγιγμα, το οποίο μετέτρεψε ο Βαλασσάς και το σκορ έγινε 4-10.
Ο Πυρρίχιος αντεπιτέθηκε και έχασε δύο φορές την ευκαιρία να σκοράρει, χάνοντας όμως την ευκαιρία ακριβώς μπροστά στη γραμμή αγγίγματος. Η αντεπίθεση κράτησε δεκαπέντε λεπτά μέχρι ο Άρης να σπάσει τη δομή την αντίπαλης άμυνας και να περάσει πολύ γρήγορα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Βαλασσάς ήταν ο πρωταγωνιστής στο άγγιγμα της ομάδας του στο 36’, το οποίο μετέτρεψε ο Λαμπαδοχυτός σε 4-16.
Έτσι τελείωσε το α’ ημίχρονο.
Στο β’ μέρος οι Πετροπουλιώτες δεν άφησαν περιθώρια στους πυρριχιστές να επαναλάβουν τη δυνατ΄’η είσοδο. Σκόραραν πρώτοι με τον Βαλασσά να πετυχαίνει άγγιγμα στο 45’ και τον Λαμπαδοχυτό αμέσως μετά από 2 λεπτά (4-26 με μετατροπή του Βαλασσά).
Η δυναμική του Άρη όμως, δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να προσπαθήσουν για την ανατροπή.
Στο 56’ ο Παύλος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε τη δύναμή του για να σπάσει την αντίπαλη άμυνα, πετυχαίνοντας άγγιγμα και κάνοντας το 8-26.
Εννέα λεπτά μετά και κατόπιν διαρκών αλληλοεπιθέσεων, ο Κωνσταντίνος Ηλίας του Πυρρίχιου, πέτυχε νέο άγγιγμα και έκανε το 12-26 (14-26 μετά από μετατροπή του Αλέξανδρου Κουζμίδη).
Αυτό ήταν το τελευταίο σκοράρισμα από τον Πυρρίχιο, όχι όμως για τον Άρη.
Ο Ιάκωβος Μαϊτός έκανε άγγιγμα στο 75’ το οποίο μετέτρεψε ο Βαλασσάς, διαμορφώνοντας το τελικό 14-32.
Μετά το ματς ακολούθησαν τα καθιερωμένα για το άθλημα του Ράγκμπυ Λιγκ τελετουργικά αβροφροσύνης από τις δύο ομάδες και οι ομαδικές φωτογραφίες.


Ο αγώνας άφησε τους θεατές και τους παίκτες με την υπέροχη αίσθηση της απολαυστικής συμμετοχής σε μια καθαρή αναμέτρηση.


Διαιτητής ήταν ο Μάθιου Άσχιλλ με βοηθό τον Ηλία Τσεραχίδη.

Πυρρίχιος Ασπροπύργου (Χρήστος Μουζακίτης):


Άρης Πετρούπολης (Τίτος Κασκάνης): Ν.Κανελλόπουλος, Ε.Μυλωνάς, Δ.Γκότσης, Β.Λαμπαδοχυτός, Μ.Μυλωνάς, Π.Μαυρογιάννης, Δ.Πολοσηφάκης, Τ.κασκάνης, Ι.Βαλασσάς, Β.Βακόνδιος, Π.Μιχαήλ, Ι.Μαϊτός, Μ.Καταλακτάκης, Μ.Σπανουδάκης, Ι.Γρηγοριάδης, Α.Καπετάνιος, Ι.Παπαγεωργίου.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου