Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΥΡΡΙΧΙΟΥ Β’ ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΑΡΓΟΥΣ / PYRRIHIOS B' WINS vs ARGOS WOLVES for the 2nd Division

Στο πρώτο τους ταξίδι στην Αττική, οι Λύκοι Άργους γνώρισαν την ήττα από τη δεύτερη ομάδα του Πυρρίχιου Ασπροπύργου, για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής.
Στο λασπωμένο γήπεδο της Γκορυτσάς οι γηπεδούχοι, καλά προετοιμασμένοι και ακολουθώντας την πάρα πολύ καλή εμφάνιση της Α’ ομάδας πριν από μια εβδομάδα, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην άπειρη ομάδα του Άργους. Οι νεαροί παίκτες του Πυρρίχιου, άδραξαν την ευκαιρία για ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολύ καλό τελικό σκορ. Το 52-4 που πέτυχαν αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του αγώνα. Προηγήθηκαν μάλιστα οι γηπεδούχοι με σκορ 52-0 πριν το τελευταίο λεπτό, οπότε οι πράσινοι της Αργολίδας πέτυχαν το άγγιγμα που τους έδωσε τους 4 τιμητικούς πόντους.
Η ομάδα του Χρήστου Μουζακίτη, έκανε καταπληκτική εμφάνιση εκμεταλευόμενη την ταχύτητα των παικτών της αλλά και την καλή της άμυνα, η οποία σταμάτησε τρεις φορές τους αντιπάλους πάνω στην γραμμή αγγίγματος.
Από την πλευρά τους οι παίκτες του Γιώργου Τόσκα, παρά την απειρία τους (μερικοί ασχολούνται με το άθλημα μια μόλις εβδομάδα), έδειξαν πάρα πολύ καλά στοιχεία. Το κυριότερο ήταν η πειθαρχία, η επιμονή και η αγωνιστικότητα μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιώργος Στυλιανός, ενώ παραβρέθηκαν πάνω από 100 θεατές.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου