Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ


Σημαντική νίκη που εξασφάλισε την κορυφή στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, πέτυχε η ΑΕΚ Κοκκινιάς επί του ανερχόμενου Πήγασου Ν.Κόσμου.
Οι δικέφαλοι της Νίκαιας, αντιμετώπισαν τον τυπικά γηπεδούχο Πήγασο Νέου Κόσμου στο ντέρμπυ κορυφής που έκρινε την πρώτη θέση στη βαθμολογία.
Οι δύο ομάδες έρχονταν από καλή ψυχολογία μιας και κατέκτησαν δυνατές νίκες την προηγούμενη αγωνιστική.
Η ΑΕΚΚ είχε νικήσει τον αξιόμαχο Πυρρίχιο και ο Πήγασος τον περυσινό φιναλίστ, Άρη.
Ο αγώνας, ήταν αμφίρροπος σε όλη τη διάρκεια, ως απόδειξη της αξίας και των δύο ομάδων.
Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν με δύο αγγίγματα, μετατρέποντας μόνο το πρώτο, κάνοντας το 0-10. Ο Κουτσούρης του Πήγασου έκανε το πρώτο άγγιγμα για τους πράσινους, το οποίο όμως απαντήθηκε με άγγιγμα και μετατροπή, φτάνοντας το σκορ σε 4-16.
Ο Ντίνγκο πέτυχε το δεύτερο άγγιγμα για τον Πήγασο (μετατροπή από Στυλιανό και 10-16).
Ο Ρούσσος σκόραρε ξανά (όπως με τον Άρη) το άγγιγμα που έμελλε να είναι το τελευταίο της ομάδας του, κάνοντας την ισοφάριση (16-16).
Ενώ λοιπόν το παιχνίδι έμοιαζε ισορροπημένο, ήρθε η ώρα για τον Κύπριο της ΑΕΚΚ, τον Νεόφυτο Χρήστου, να πετύχει δύο διαδοχικά αγγίγματα, με το δεύτερο να μετατρέπεται από τον Σύτη και να σχηματίζεται πλέον το τελικό 16-26.
Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια τόσο στους νικητές, όσο και στην ομάδα του Νέου Κόσμου, που κατέβαλαν τη μέγιστη προσπάθεια για τον εαυτό τους αλλά και για τις ομάδες τους.

Κορυφαίος από τον Πήγασο ο Γ.Στυλιανός και από τους «φιλοξενούμενους» ο Κουτσιμπογιώργος και ο Χρήστου.
Ο Γιάννης Βαλασσάς, διαιτήτευσε τον πρώτο του αγώνα μπροστά σε 60 φιλάθλους και τα πήγε περίφημα, έχοντας σαν βοηθούς τους Σαμλίδη και Κανελλάκη.
Οι Συνθέσεις:

 Πήγασος Ν.Κόσμου (Γ.Στυλιανός): 1. Ξύγκας, 2. Μισιρλάκης, 3. Ρούσσος, 4. Ζιάκας, 5. Ντινγκο, 6. Στυλιανός, 7. Σακαϊ, 8. Στεφανάτος, 9. Νάκε, 10. Μιχελής, 11. Κουτσούρης, 12. Χολεβάς, 13. Γκάνος, -14. Πουλόπουλος, -15. Πιτταράς, -16. Παπασπύρου, -17. Παληογιάννης

ΑΕΚ Κοκκινιάς (Μ.Άσχιλλ): 1. Σύτη, 2. Ψαράκης, 3. Γιαννημάρας, 4. Αριμανάνα (Τουκι), 5. Ασπρογέρακας, 6. Παπαδόπουλος, 7. Κουτσιμπογιώργος, 8. Βεντούρας, 9. Κωστάκης, 10. Τσαγάνης, 11. Στεφανούλης, 12. Χρήστου, 13. Σπιτσιώτης, -14. Βερνίκος, -15. Σταματιάδης, -16. Λάγια

Φωτογραφίες: Δημήτρης Πολοσηφάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου