Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΡΙΧΙΟ – ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ / HOPEFUL START FOR PYRRIHIOS – VICTORY FOR PEGASUS

Πήγασος Νέου Κόσμου
Πυρρίχιος Ασπροπύργου

Ο Πήγασος Νέου Κόσμου πήρε τη νίκη στο παιχνίδι εναντίον της ομάδας του Πυρρίχιου Ασπροπύργου, μπροστά σε 100 φιλάθλους στο γήπεδο της Νίκαιας.
Ο αγώνας που έγινε στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος α’ εθνικής κατηγορίας, ήταν ο παρθενικός για την ομάδα του Ασπροπύργου και πραγματικά ευχαρίστησε όσους τον παρακολούθησαν.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ ισορροπημένα με συνεχή δυναμική άμυνα και από τις δύο ομάδες. Χρειάστηκε να περάσουν περίπου 15 λεπτά για να δούμε τον Π.Κανελάκη του Πήγασου να κάνει το πρώτο άγγιγμα για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι όμως, μετά από λίγο απάντησαν με άγγιγμα του Τσεραχίδη, ξαναφέρνοντας την ισορροπία. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο και οι δυο ομάδες διεκδικούσαν με αξιώσεις τη νίκη.
Το β’ μέρος όμως ήταν διαφορετικό. Οι τραυματισμοί και η κούραση, κατέβαλαν τους παίκτες του Πυρρίχιου και ο Πήγασος, χάρη στην ταχύτητα και την εμπειρία, μπόρεσαν να πάρουν ευκολότερα τη νίκη με 38-14.
Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους νικητές για την επιτυχία τους, αλλά και στους ηττημένους που αν και έπαιζαν για πρώτη φορά επίσημο παιχνίδι ΧΙΙΙ, απέδωσαν καταπληκτικά, βάζοντας σοβαρή υποθήκη επιτυχίας για τον 2ο γύρο.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης στον Άρη – Κωνσταντίνο Δαρδαμάνη για την πρώτη του διαιτησία στην Α’ Εθνική.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου