Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΡΕΝΤΗ – ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: 32-42

Πολύ παραγωγικό παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή 23/11/2014 στη μητρόπολη του ελληνικού ράγκμπυ λιγκ, Νίκαια.
Ο Προμηθέας Ρέντη, αντιμετώπισε για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής την περυσινή πρωταθλήτρια της κατηγορίας, Νεάπολη Λακωνίας, στο γήπεδο της Νίκαιας και γνώρισε –δίκαια- την ήττα από την ομάδα του Νότου.
Το α’ μέρος, ήταν ένας μονόλογος για τη Νεάπολη, καθώς πέτυχε πέντε διαδοχικά αγγίγματα, μετατρέποντας τα τρία και ανεβάζοντας το σκορ στο 0-26. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο Σαλβάνος του Προμηθέα και αυτό αποσυντόνισε το παιχνίδι λόγω της διακοπής. Η ομάδα που επηρεάστηκε περισσότερο όμως ήταν η φιλοξενούμενη. Παρά το αρχικό μούδιασμα από τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους, οι Ρεντιώτες κατάφεραν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, να μειώσουν σε 12-26 χάρη σε δύο διαδοχικά αγγίγματα και μετατροπές.
Στην ανάπαυλα όμως οι Λάκωνες ανασυγκροτήθηκαν.
Με την επανεκκίνηση, έκαναν πρώτοι άγγιγμα (12-30) το οποίο όμως απαντήθηκε άμεσα με άγγιγμα και μετατροπή του Προμηθέα (18-30). Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν ομοίως (18-36) πριν ο Προμηθέας πετύχει δύο αγγίγματα χωρίς μετατροπή (26-36).
Η Νεάπολη συνέχισε να προσπαθεί πετυχαίνοντας το τελευταίο (και καθοριστικό) άγγιγμα και μετατροπή, που έφτασε το σκορ στο 26-42.
Ο Προμηθέας προσπάθησε να ανατρέψει με άγγιγμα και μετατροπή, όμως ο χρόνος δεν επαρκούσε και το τελικό σκορ ήταν: 32-42.
Οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ειδικότερα δε στην ομάδα από τη Νεάπολη, η οποία παρά τις αντίξοες συνθήκες, καταφέρνει να ανεβάζει διαρκώς το επίπεδό της.

Διαιτητής ήταν ο Άρης Δαρδαμάνης και επόπτες γραμμών οι Δημήτρης Μηναδάκης και Ηλίας Σαμλίδης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου