Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Με δυο αγώνες σε Άργος και Νίκαια, ξεκίνησε η Β’ Εθνική του Ελληνικού Ράγκμπυ Λιγκ.

Στο Άργος, οι περυσινοί πρωταθλητές της Β’ Εθνικής, Νεάπολη Λακωνίας, υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους απέναντι στους νέους του πρωταθλήματος, Λύκους Άργους.
Η διαφορά εμπειρίας φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, καθώς οι Λάκωνες κατάφεραν να πετύχουν 36 πόντους και να μη δεχθούν κανέναν. Στο β’ ημίχρονο η εικόνα άλλαξε ριζικά και οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να πετύχουν 14 πόντους, όσους και οι φιλοξενούμενοι στο β’ μέρος. Τελικό σκορ 14-50.
Ο Γιώργος Τόσκας και ο Δημήτρης Ταμπουρής, εκ μέρους των γηπεδούχων (με τα πράσινα), δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για το ξεκίνημα. Το περίμεναν πολύ καιρό, αναγνωρίζουν τη δυσκολία της συγκρότησης και λειτουργίας του νέου Συλλόγου, αλλά η αγάπη για το άθλημα, δεν υπολογίζει τίποτα.

Από πλευράς των νικητών, ο Κώστας Λαμπράκης, μετά και από αυτή τη νίκη, σχεδιάζει την άνοδο στην Α’ κατηγορία για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του ονείρου της καταξίωσης.









Στη Νίκαια, ο Προμηθέας Ρέντη, υποδέχθηκε τους Λέοντες Χαϊδαρίου που επίσης έπαιζαν πρώτη φορά.
Αν και οι περυσινοί συμμετέχοντες στην Α’ Κατηγορία πέτυχαν πρώτοι άγγιγμα, οι Λέοντες με τρία διαδοχικά αγγίγματα τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο με προβάδισμα 6-16.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Προμηθέας αντεπιτέθηκε με δύο αγγίγματα που μετατράπηκαν επιτυχώς και πήρε το προβάδισμα με 18-16.
Όμως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει. Στην εκπνοή των καθυστερήσεων, οι Χαϊδαριώτες πέτυχαν ένα ακόμα άγγιγμα, κάνοντας το τελικό 18-20.
Πολύ καλή εμφάνιση για τους νικητές έκανε ο Βασίλης Λαμπαδόχυτος ενώ για τους γηπεδούχους έκανε καλή επανεμφάνιση ο Νίκος Λάγια.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου