Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Καταπληκτικό παιχνίδι, νικητές οι Αθηναίοι.


Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, νίκησε ο Πήγασος Νέου Κόσμου τον Προμηθέα Ρέντη, στο γήπεδο της Νίκαιας.
Οι «φτερωτοί» με κορυφαίο παίκτη τον Θεόφιλο Κύπρου, νίκησαν υπό καταρρακτώδη βροχή με σκορ 8-24.
Το πρώτο μέρος ήταν πολύ δυνατό, με τον Πήγασο να προηγείται με άγγιγμα του Κρητικού και μετατροπή του Στυλιανού (0-6). Στη συνέχεια, το παιχνίδι ήταν πολύ αμφίρροπο με τις δυο ομάδες να δημιουργούν πολλές φάσεις μπροστά στις αντίπαλες γραμμές αγγίγματος. Οι δυνατές άμυνες όμως δεν άφησαν το σκορ να εξελιχθεί.
Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι του Προμηθέα, μπήκαν αποφασιστικά. Ο Μάιτος πέτυχε άγγιγμα και το σκορ έγινε 4-6. Αυτό πείσμωσε τους Αθηναίους και λίγο μετά, ο Κύπρου πέτυχε άγγιγμα που το μετέτρεψε ο Στυλιανός (4-12).
Το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε ξανά στο 60ο λεπτό (4-18).
Ο Προμηθέας, συγκεντρώθηκε, οι παίκτες του αντεπιτέθηκαν και ο Λάγια πέτυχε άγγιγμα. Πάλι όμως χάθηκε η μετατροπή (αν και μπροστά από τα γκολπόστ) και το σκορ έμεινε στο 8-18.
Τις ελπίδες των γηπεδούχων, εξανέμισε ο Ξύγκας στο 74ο λεπτό με άγγιγμα (μετατροπή από τον Στυλιανό), οριστικοποιώντας την πολύ μεγάλη νίκη τους και επικυρώνοντας την καλή τους εμφάνιση...
Μοναδικό μελανό σημείο, ο τραυματισμός του Αντωνακάκη του Πήγασου, στον οποίο ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο.
Τελικό σκορ 8-24.


Προμηθέας: Λάγια, Μαζιανός, Καστρινός, Ψαράκης, Ιωάννου, Μπιλικαϊδης, Κουτσιμπογιώργος, Τζεβελέκος, Σέιν, Φέξης, Καρεφίλης, Μπάσιος.
Προπονητής: Τζεβελέκος.

Πήγασος Νέου Κόσμου: Σακάι, Ξύγκας, Κογιανός, Αντωνακάκης, Στυλιανός, Κρητικός, Κύπρου, Νάκε, Πολυκρέτης, Τσέκα Α., Τσέκα Ε., Τζελεπής.
Προπονητής: Στυλιανός Τζωρτζ-Τζέημς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου