Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΝΙΚΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ



Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Rugby XIII Trophy, έκανε η ΑΕκ, νικώντας τον Προμηθέα στην έδρα του με 40-10.
Μπροστά σε περίπου 100 θεατές, ο προμηθέας μπήκε πολύ δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο πέμπτο λεπτό, ο Δουλγκέρης πέτυχε το πρώτο άγγιγμα, το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος, κάνοντας το 6-0. Χρειάστηκαν 4 λεπτά στην ΑΕΚ για να απαντήσει με άγγιγμα του Καλδέρη, αλλά αμέσως μετά, ο Νίκος Συννεφόπουλος έκανε άγγιγμα για τον Προμηθέα, φτάνοντας το σκορ στο 10-4 υπέρ των γηπεδούχων.
Η συνέχεια όμως ανήκε στην ΑΕΚ. Με άγγιγμα του Γκούμα και μετατροπή του Χελιώτη, που ακολουθήθηκαν από άγγιγμα του Όμπι και μετατροπή –ξανά- του Χελιώτη, το ημίχρονο τελείωσε με την ΑΕΚ να προηγείται με σκορ 16-10.
Το δεύτερο ημίχρονο, η κούραση αποσυντόνισε τους Νικαιώτες και οι παίκτες του δικέφαλου βρήκαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.
Ο Γκούμας ξεκίνησε με άγγιγμα και τον ακολούθησε ο Λαλεδάκης με άγγιγμα, και ο Κλείτσας με μετατροπή, κάνοντας το 26-10. Στο 60’ ο Χελιώτης πέτυχε άγγιγμα και ο Ιορδάνης Τριανταφύλλου τον ακολούθησε μετά από 3’ (34-10). Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, σχεδόν με τη λήξη, ο Τριανταφύλλου έκανε σπρίντ 50 μέτρων κάνοντας το 38-10 που μετέτρεψε στο τελικό 40-10 ο Χελιώτης.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τον διαιτητή Μανώλη Μερεμάτη για το υπέροχο θέαμα.
Αναμένουμε όλοι τον επαναληπτικό αγώνα.

Συνθέσεις:
Προμηθέας: Αντώνης Αλεξίου, Στάχυς Φραγκόπουλος, Γιάννης Δουλγκέρης, Δημήτρης Καλογερόπουλος(c), Μάνος Μαυρομάτης, Ανάργυρος Σοφιός, Αριστοτέλης Αλ Νεμίρ, Στέφανος Βας,  Κίο Τλασάτζε, Τούκι Αριμανάνα, Ιωνάθαν Παπαδόπουλος, Νίκος Συννεφόπουλος, Χρήστος Στεφανίδης. Προπονητής: Βασίλης Τσαγκάνης.
ΑΕΚ: Μιχάλης Κλείτσας, Ιορδάνης Τριανταφύλλου, Αλέξανδρος Γκούμας, Σταύρος Παπασταύρου, Henry Obi, Άγγελος Λάζαρης, Χρήστος Λουκάκης, Αλέξανδρος Χελιώτης, Γιάννης Ζάχος, Δημήτρης Καλδέρης (c), Κόντριν Νεγκούρα, Μάνος Λαλεδάκης, Στάθης Δανιηλόγλου,  Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, Παναγιώτης Αλιφραγκής. Προπονητής: Κώστας Βαρτσάκης.




























1 σχόλιο:

  1. Ενα ματς εμεινε για να σηκωσει το δευτερο σερι νταμπλ στο ραγκμπυ αντρων η Βασιλισσα του ελληνικου αθλητισμου! Καλο ειναι σιγα-σιγα να υπαρχει μεταδοση των αγωνων εστω και απο το youtube!

    ΑπάντησηΔιαγραφή