Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Πρωταθλήτρια η Α.Ε.Κ. στο πρωτάθλημα Rugby League 9's


Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2018-2019 στο ράγκμπι λιγκ 9’s στέφθηκε η ΑΕΚ και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Η «Ενωση» στον τελευταίο αγώνα επικράτησε με 36-10 του Προμηθέα και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Προμηθέα Νίκαιας - Ρέντη, την Καβάλα στην τρίτη θέση και τον Πυρρίχιο Ασπροπύργου στην τέταρτη θέση.


Εκτός από το μεγάλο ενδιαφέρον του τελευταίου αγώνα, ξεχώρισε ο αγώνες επίδειξης που έδωσαν στο ημίχρονο οι παίκτες από την ακαδημία της ΑΕΚ και απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα των 300 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου Ιλίου, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019.
Ζεστό χειροκρότημα όμως αξίζουν όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και με την προσπάθειά τους τίμησαν περισσότερο και τους νικητές.
Οι δύο «μονομάχοι» πλέον ρίχνονται στη μάχη του τουρνουά 13 παικτών, που φέτος θα διεξαχθεί με νέο "format".

Τους πόντους των πρωταθλητών σημείωσαν οι: Γκούμας, Γεωργιάδης, Κλείτσας, Λουκάκης, Χελιώτης, Θεοδωρόπουλος, Αλεφραγκής, ενώ για τον Προμηθέα σκόραραν οι: Τούκι Αριμανάνα και Σοφιός Ανάργυρος.
Διαιτητής ήταν ο Μανώλης Μερεμέτης.
Συνθέσεις:
ΑΕΚ (Κώστας Βαρτσάκης): Μιχάλης Κλείτσας, Σταύρος Παπασταύρου, Σταύρος Μπίμπας, Παναγιώτης Αλεφραγκής,  Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Αλέξανδρος Γκούμας, Στάθης Δανιηλόγλου, Άγγελος Λάζαρης, Μάνος Λαλεδάκης, Obi Henroe, Μάριος Σιαλμάς. Χρήστος Λουκάκης, Αλέξανδρος Χελιώτης, 
Προμηθέας Νίκαιας - Ρέντη (Βασίλης Τσαγκάνης): Αριμανάνα Τούκι, Ανδρέας Ψαράκης, Γιώργος Σενίδης, Τόμπι Αντελέκε, Ανάργυρος Σοφιός, Αριστοτέλης Αλ Νεμίρ, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Νίκος Συννεφόπουλος, Στάχυς Φραγκόπουλος. 











1 σχόλιο:

  1. Μπραβο στους σκληρους της ΑΕΚ για το δευτερο σερι Κυπελλο (πρωταθλημα 9 παικτων), η ΑΕΚ ειναι φαβορι και για το δευτερο σερι Πρωταθλημα (πρωταθλημα 13 παικτων)! Η Βασιλισσα του ελληνικου αθλητισμου κτιζει δυναστεια στο αθλημα και αναμενεται με ενδιαφερον η Γενικη Συνελευση της ερασιτεχνικης για τις λεπτομερειες του γηπεδου στη Φυλη που θα στεγασει το τμημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή