Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ...... INDOOR RUGBY LEAGUE ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ


Σε indoor rugby league μετατράπηκε η προγραμματισμένη επίδειξη ράγκμπυ λιγκ στον Ασπρόπυργο, λόγω καταρρακτώδους βροχής.
Ο Δήμος Ασπροπύργου, σε συνεργασία με τον Α.Σ. Πυρρίχιος Ασπροπύργου, οργάνωσαν επίδειξη του αθλήματος του ράγκμπυ λιγκ στο κοινό της πόλης, στις 8/9/2018. 
Στο Κλειστο Γυμναστηριο Ασπροπυργου Γεώργιος Θ. Τσόκας πραγματοποιηθηκαν τελικά λόγω καιρικών φαινομένων, οι αγώνες μεταξύ των ομάδων Πυρρίχιος Ράγκμπυ Λιγκ και Προμηθέας Rugby League στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων ΘΡΙΑΣΙΑ 2018.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με επιδείξεις Rugby League, Touch Rugby, και Tag Rugby από τους αθλητές των παραπάνω ομάδων.
Πραγματοποιήθηκε αγώνας μεταξύ των ομάδων ενώ στη λήξη της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες!!!
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος δημ. σύμβουλος και μέλος του Δ. Σ. του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. Αντώνης Κοναξής, η κα Μαρία Γκούμα Πατέλα μέλος του Δ.Σ. και η προιστ. του τμήματος αθλ. δραστηριοτήτων του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η κα Αλεξάνδρα Τσίγκου και ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΎΡΓΟΥ και μέλος της Επιτροπής Ράγκμπυ Λιγκ της Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου κ. Χρήστος Αποστολόπουλος.


  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου