Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Ένταση, δύναμη, πάθος και θέαμα προσέφεραν οι ομάδες του Αγ.Θωμά και του Πυρρίχιου στη Νίκαια.
Οι δύο ομάδες, αγωνίστηκαν για το προτελευταίο ματς του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου και νικητές αναδείχθηκαν οι τυπικά γηπεδούχοι του Γουδίου με σκορ 16-8.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο από την αρχή. Χρειάστηκε πολλή προσπάθεια και η εμπειρία του Άλεκ Πόουπ για να καταφέρουν οι «Άγιοι» να πετύχουν το πρώτο άγγιγμα (που μετέτρεψε ο Ρούσσος) για να γίνει το 6-0 στο 8ο λεπτό.
Αυτό δεν πτόησε τους Πυρριχιστές από το να φτάσουν κι εκείνοι κοντά στην αντίπαλη γραμμή αγγίγματος. Όμως και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν πο σκόραραν με τον καθιερωμένο πια ως την αιχμή του δόρατος, Βασίλη Δοκουσλή ο οποίος με άγγιγμα έκανε το 10-0 (μετατροπή σε 12-0 από τον Ρούσσο) στο 20ο λεπτό.
Ο αρχηγός του Αγίου Θωμά, Κώστας Ρούσσος έκανε και το επόμενο άγγιγμα το οποίο και μετέτρεψε, στο 29’ (16-0).
Οι φιλοξενούμενοι, οργανώθηκαν προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις όποιες αδυναμίες της ομάδας του Γουδίου και τελικά, πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο, ο Κωνσταντινίδης, με δύναμη και επιμονή στην προσπάθεια, πέτυχε το 16-4 διασπώντας την αντίπαλη άμυνα.
Το δεύτερο ημίχρονο, λόγω μιας έντασης που εκδηλώθηκε στο ημίχρονο κατά την αποχώρηση των ομάδων, έκανε τις δυο ομάδες να αναλωθούν χωρίς ψυχραιμία σε δυνατές αλλά όχι καλά οργανωμένες προσπάθειες.
Ο Πυρρίχιος ήταν η μόνη ομάδα που πέτυχε άγγιγμα στο β’ μέρος, όταν ο (σταθερός σε απόδοση)  Κωνσταντινίδης πέτυχε στο 61ο λεπτό το 16-8.
Ο αγώνας ήταν χωρίς αμφιβολία, ο καλύτερος της χρονιάς και ελπίζουμε πως σηματοδοτεί την άνοδο του συνολικού επιπέδου.

Στατιστικά:
Γήπεδο: Νίκαιας.
Θεατές: 120.
Διαιτητής: Μάθιου Άσχιλλ.
Κάρτες: Κίτρινη στην ανάπαυλα για τον εκπρόσωπο του Πυρρίχιου (είσοδος στον αγωνιστικό χώρο – διαμαρτυρία).
Κίτρινη στον Ρούσσο Κων/νο (60’, Αγ.Θωμάς) για επιθετική συμπεριφορά σε αντίπαλο.
Κίτρινη στον Ελμαζίδη Γεώργιο (79’, Πυρρίχιος) για επιθετική συμπεριφορά σε αντίπαλο.
Συνθέσεις:
Αγ. Θωμάς (Γιάννης Ζάχος): Γκούμας Αλ., Παπαδόπουλος Δρ., Καλόγρης Παν., Μερεμέτης Μαν., Κακαβούλης Σπ., Ρούσσος Κω., Πόουπ Αλ.,  Πιτταράς Αρτ., Γάτος Ηλ., Δοκουσλής Βας., Μυλωνάς Γε., Καπούλας Βας., Λειβαθινός Νικ., Καφάζης Αντ., Γκάνος Δημ., Μητσόπουλος Κω.
Πυρρίχιος (Μουζακίτης Χρήστος): Νερούτσος Δημ., Κωνσταντινίδης Θεοδ., Χειμωνίδης Κω., Γυριχίδης Ναπ., Παπαδόπουλος παν., Αρβανίτης Κω., Παγάνογλου Ιωαν., Παπασωτηρίου Σωτ., Ηλίας Βαγ., Ελμαζίδης Γεω., Νερούτσος Αριστοτ., Ζντάνοβ Ιωαν., Ηλίας Κω., Παγκοζίδης Δημ., Καρτερόπουλος Στυ., Ισχανίδης Παν., Ηλιάδης Παν.





  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου