Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΒΡΑΔΙΑ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΑΓΚΜΠΥ ΛΙΓΚ


Η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπυ Λιγκ, έκοψε την πίττα για το νέο έτος, παράλληλα όμως με την απονομή βραβείων για τη χρονιά που πέρασε.
Ο Πρόεδρος της ΕΟΡΛ κος Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στο φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου.


Οικοδεσπότες ήταν ο Δήμαρχος κος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου.
Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε τη συνέχιση της στήριξης στο έργο της Ομοσπονδίας αλλά και του Πυρρίχιου Ασπροπύργου. Υποσχέθηκε την αποπεράτωση γηπέδου για την ομάδα του Ράγκμπυ Λιγκ αλλά και κάθε φιλοξενία στο μέλλον, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας που παρακολούθησε το 2014 στη Γκορυτσά.




Κομμάτι από την πίττα της Ομοσπονδίας πήραν και άλλοι επίσημοι που παραβρέθηκαν.






Ακολούθησαν οι εκπρόσωποι των Σωματείων που παραβρέθηκαν, μαζί με τις ευχές και όσων δεν μπόρεσαν να βρεθούν στον φιλόξενο Ασπρόπυργο.

Πήγασος Νέου Κόσμου


Πυρρίχιος Ασπροπύργου




Προμηθέας Ρέντη

ΑΕΚ Κοκκινιάς


Άγιος Θωμάς (κέρδισε και το φλουρί)

Αναγέννηση Πετραλώνων



 ΒΡΑΒΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015
Βραβεύτηκε ο καλύτερος αθλητής του 2015 Κώστας Ρούσσος.
ήταν ο κορυφαίος σκόρερ του Πήγασου και του Αγίου Θωμά, έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του, κατέκτησε ως αρχηγός το κύπελλο Μακεδονίας, στήριξε την προσπάθεια του Φιλίππου Βέροιας και ήταν ο μόνος σκόρερ της Εθνικής ομάδας, στον αγώνα με την Ισπανία.
Ο Κ.Ρούσσος εργαζόταν την ώρα της βράβευσης και το βραβείο παρέλαβε ο Γιάννης Ζάχος.


ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015
Ο Χρήστος Μουζακίτης του Πυρρίχιου Ασπροπύργου, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος προπονητής της χρονιάς 2015. Υπήρξε ο προπονητής τόσο της ανδρικής, όσο και της γυναικείας ομάδας ράγκμπυ λιγκ. Επιμορφώθηκε ως προπονητής Level I και συνεχίζει διαρκώς βελτιούμενος. Στήριξε τα μέγιστα την Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπυ Λιγκ και παρέχει τις υπηρεσίες του στην ανάπτυξη.




ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 2015
Η ομάδα του Πήγασου Νέου Κόσμου, παρά τις δυσκολίες και τον πόλεμο που δέχθηκε, κατάφερε να μείνει όρθια μέχρι το τέλος και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια 2014-2015




ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Βραβεύτηκε η πρώτη Εθνική Ομάδα Ράγκμπυ Λιγκ, αποτελούμενη αποκλειστικά από γηγενείς παίκτες. Η ομάδα αυτή αντιστάθηκε στις σειρήνες και υπερασπίστηκε την περηφάνεια της σημαίας μας.




ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΕΦΙΛΗΣ
Ο μόνος αθλητής που έχει συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας.
Ουγγαρία-Ελλάδα
Μάλτα - Ελλάδα
Ελλάδα - Τσεχία
Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Ελλάδα
Σερβία - Ελλάδα
Ελλάδα - Ισπανία



ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΡΙΧΙΟΥ
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα κορίτσια που τόλμησαν να ξεπεράσουν τις προκαταλήψεις και συνεχίζουν δυναμικά.






ΜΑΘΙΟΥ - ΑΛΑΝ ΑΣΧΙΛΛ
Αν και Ουαλός, έγινε η "σημαία" του ελληνικού ράγκμπυ λιγκ.
Παίκτης στην αρχή, διαιτητής, προπονητής, εκπαιδευτής προπονητών και στέλεχος της Ομοσπονδίας, έδωσε τα πάντα για την ανάπτυξη του αθλήματος.






ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Μας τίμησε το 2014 στον αγώνα με την Τσεχία και συνεχίζει να προσφέρει σε όποιον το ζητήσει.



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές, προπονητές και στελέχη από όλες τις ομάδες. 
Πολλά ευχαριστήρια εξέφρασε ο Πρόεδρος κος Τζεβελέκος στην Ειδική Γραμματέα της ΕΟΡΛ κα Σαμψωνίδου και στον παλιό Πρόεδρο της ΕΟΡΛ Τάσο Πανταζίδη για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή και προετοιμασία της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου