Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΛΙΓΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΡΛ, στη συνεδρίασή του της 15ης Ιουλίου 2015, αποφάσισε τη νέα δομή των διοργανώσεων της περιόδου 2015-2016.
Πιο συγκεκριμένα: Σχηματίζονται τρεις όμιλοι / πρωταθλήματα.
Ο πρώτος, αφορά το Τοπικό πρωτάθλημα Αττικής.  
Ο δεύτερος, θα είναι ο όμιλος ανάπτυξης, στον οποίο θα συμμετάσχουν επίσης ομάδες της Αττικής και θα έχει στόχο την απόκτηση εμπειριών από νέους παίκτες και νέες ομάδες.
Ο τρίτος όμιλος θα είναι αυτός της Βόρειας Ελλάδας, καθώς το Ράγκμπυ Λιγκ επεκτείνεται και εκεί.
Επιπλέον, έχει ξεκινήσει διερεύνηση για σχηματισμό ομίλου γυναικών και ομίλου ανηλίκων.
Τέλος, η διοίκηση της ΕΟΡΛ, έχει ξεκινήσει επαφές με Πανεπιστήμια και τις Ένοπλες Δυνάμεις για σχηματισμό ομάδων σπουδαστών.
Ο όμιλος της Αττικής, θα ξεκινήσει τους αγώνες το Σεπτέμβριο ώστε να κριθούν και οι αθλητές που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα στους αγώνες του Οκτωβρίου.
Ο Γεν. Γραμματέας της ΕΟΡΛ Αντρέας Κωλέττης, δήλωσε πως: «πρόκειται για ένα φιλόδοξο σχέδιο. Βασικός στόχος είναι οι δύο όμιλοι της Αττικής να ξεκινήσουν σύντομα και οργανωμένα. Αργότερα θα προσπαθήσουμε για τη Β.Ελλάδα και τους άλλους ομίλους».

Ο Κώστας Τζεβελέκος (ταμίας της ΕΟΡΛ) εξέφρασε «αισιοδοξία για τη σταθεροποίηση» ενώ ο Τάσος Πανταζίδης (Γεν.Δντης της ΕΟΡΛ) διευκρίνισε πως «παρά τα προβλήματα, εμείς συνεχίζουμε με λογική ανάπτυξης. Κάθε εμπόδιο για καλό λένε. Νέοι μεγάλοι σύλλογοι μας στηρίζουν ενώ μεγάλη ανακούφιση θα αποτελέσει η γεωγραφική κατανομή των αγώνων ώστε να αποφύγουμε τη δυσκολία και το κόστος των μακρινών μετακινήσεων. Συνεχίζουμε με νέα φτερά».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου