Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΛΙΓΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΡΛ, στη συνεδρίασή του της 15ης Ιουλίου 2015, αποφάσισε τη νέα δομή των διοργανώσεων της περιόδου 2015-2016.
Πιο συγκεκριμένα: Σχηματίζονται τρεις όμιλοι / πρωταθλήματα.
Ο πρώτος, αφορά το Τοπικό πρωτάθλημα Αττικής.  
Ο δεύτερος, θα είναι ο όμιλος ανάπτυξης, στον οποίο θα συμμετάσχουν επίσης ομάδες της Αττικής και θα έχει στόχο την απόκτηση εμπειριών από νέους παίκτες και νέες ομάδες.
Ο τρίτος όμιλος θα είναι αυτός της Βόρειας Ελλάδας, καθώς το Ράγκμπυ Λιγκ επεκτείνεται και εκεί.
Επιπλέον, έχει ξεκινήσει διερεύνηση για σχηματισμό ομίλου γυναικών και ομίλου ανηλίκων.
Τέλος, η διοίκηση της ΕΟΡΛ, έχει ξεκινήσει επαφές με Πανεπιστήμια και τις Ένοπλες Δυνάμεις για σχηματισμό ομάδων σπουδαστών.
Ο όμιλος της Αττικής, θα ξεκινήσει τους αγώνες το Σεπτέμβριο ώστε να κριθούν και οι αθλητές που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα στους αγώνες του Οκτωβρίου.
Ο Γεν. Γραμματέας της ΕΟΡΛ Αντρέας Κωλέττης, δήλωσε πως: «πρόκειται για ένα φιλόδοξο σχέδιο. Βασικός στόχος είναι οι δύο όμιλοι της Αττικής να ξεκινήσουν σύντομα και οργανωμένα. Αργότερα θα προσπαθήσουμε για τη Β.Ελλάδα και τους άλλους ομίλους».

Ο Κώστας Τζεβελέκος (ταμίας της ΕΟΡΛ) εξέφρασε «αισιοδοξία για τη σταθεροποίηση» ενώ ο Τάσος Πανταζίδης (Γεν.Δντης της ΕΟΡΛ) διευκρίνισε πως «παρά τα προβλήματα, εμείς συνεχίζουμε με λογική ανάπτυξης. Κάθε εμπόδιο για καλό λένε. Νέοι μεγάλοι σύλλογοι μας στηρίζουν ενώ μεγάλη ανακούφιση θα αποτελέσει η γεωγραφική κατανομή των αγώνων ώστε να αποφύγουμε τη δυσκολία και το κόστος των μακρινών μετακινήσεων. Συνεχίζουμε με νέα φτερά».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου