Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ


Πίσω του άφησε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που περνά ο Άρης Πετρούπολης και με μια νίκη – ένεση ηθικού, ανανέωσε το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος.
Κατάφερε στο γήπεδο της Γκορυτσάς στον Ασπρόπυργο, να καταβάλει την αξιόμαχη ομάδα του Πυρρίχιου και να θυμίσει σε όλους πως παραμένει μια πολύ καλή ομάδα.
Ο Πυρρίχιος προερχόταν από τρεις ήττες που συνοδεύτηκαν όμως από πάρα πολύ καλές εμφανίσεις. Σε όλους λοιπόν φάνταζε βέβαιο πως θα δυσκολέψουν αφόρητα τον Άρη... και αυτό έκαναν. Αλλά.....
Αν και ο Άρης προερχόταν από δυο καθαρές ήττες και κακές εμφανίσεις, στην Γκορυτσά, έπαιξε με απερίγραπτο πείσμα. Σαν κάτι να ήθελαν οι παίκτες του να αποδείξουν, πρώτα απ’ όλους στους εαυτούς τους.
Ο Πυρρίχιος, εκμεταλλεύτηκε την οικειότητα του χώρου και αιφνιδίασε την ομάδα της Πετρούπολης. Στο 7ο λεπτό, ο Θεοδωρος Κωνσταντινίδης, έκανε το πρώτο άγγιγμα του αγώνα (0-4).
Αυτό αποτέλεσε το σύνθημα για την επίθεση διαρκείας του Άρη. Ο Κανελλόπουλος στο12’ έκανε άγγιγμα που το μετέτρεψε ο Βαλασσάς σε 6-4. Μετά από 6 λεπτά, το σκηνικό επαναλήφθηκε με τους ίδιους πρωταγωνιστές και έγινε το 12-4.
Οι Πυρριχιστές, αντιστάθηκαν και δυσκόλεψαν τον Άρη, όμως αυτό δεν αρκούσε.
Ο Βαλασσάς με εντυπωσιακό σπριντ, πέτυχε άγγιγμα και μετατροπή, φτάνοντας το σκορ στο 22-4 στο 27ο λεπτό. Η επίθεση διαρκείας συνεχίστηκε με τον Βαλασσά να πετυχαίνει ακόμα ένα άγγιγμα το οποίο μετέτρεψε ο Λαμπαδοχυτός (στο 32’, 24-4).
Οι παίκτες και ο προπονητής του Πυρρίχιου όμως, συνέχισαν αν παλεύουν. Στο 36’ ο Κωνσταντινίδης πέτυχε ακόμα ένα δύσκολο άγγιγμα το οποίο μετέτρεψε ο Σαμλίδης σε 24-10.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα όμως, ο Λαμπαδοχυτός του Άρη, κατάφερε άγγιγμα και μετατροπή, φτάνοντας το σκορ στο 30-10.
Στο β’ μέρος, το σκηνικό επαναλήφθηκε.
Ο Παπαγεωργίου πέτυχε το 34-10 (36-10 ο Λαμπαδοχυτός), ο Λαυρέντης Παπαδόπουλος μείωσε σε 36-14 στο 47’, ο Δαρδαμάνης με σπριντ στο 51’ έκανε το 40-14 (42-14 ο Βαλασσάς), τρία λεπτά μετά ο Βαλασσάς το 46-14 και το 48-14, στο 58 ο Κουζμίδης το 48-18 για τον Πυρρίχιο, στο 62’ ο Βαλασσάς το 52-18 και το 54-18, στο 70’ ο Δαρδαμάνης το 58-18 και το 60-18μ, ενώ τέλος, ο αγώνας τελείωσε όπως άρχισε: με άγγιγμα από παίκτη του Πυρρίχιου. Ο Λαυρέντης Παπαδόπουλος έκανε το τελικό 60-22.


Η απόδοση και το πείσμα των παικτών του Άρη Πετρούπολης, ήταν απίστευτα. Κανείς δεν υστέρησε όμως από την ομάδα του Άρη, όπως και από τη νέα ομάδα του Πυρρίχιου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.
Ειδικότερα όμως αξίζουν πολλά μπράβο στον Γιάννη Βαλασσά που με την άριστη απόδοσή του αλλά και με τους 28 πόντους που πέτυχε (4 αγγίγματα και 6 μετατροπές) ήταν ο αναμφισβήτητος κορυφαίος του αγώνα. Έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του ως τώρα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο διεθνής Γιώργος Στυλιανός, μπροστά σε 120 περίπου φιλάθλους !!!ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μηναδάκης): Τσάτσος Κ., Μυλωνάς Ε., Καταλακτάκης Ε., Λαμπαδόχυτος Β., Καπετάνος Α., Πολοσηφάκης Δ.,Δαρδαμάνης Α., Βακόνδιος Β., Βαλασσάς Ι., Παπαγεωργίου Ι., Μαυρογιάννης Π., Μυλωνάς Μ., Κανελλόπουλος Ν., Κατοπόδης Γ., Γιατριδάκης Σ., Βαζούρας Μ.


ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ (Χρήστος Μουζακίτης): Γυριχίδης Ν., Κωνσταντινίδης Θ., Μαυρογιάννης Ε., Παπαδόπουλος Π., Κουζμίδης Α., Ηλίας Κ., Ηλίας Ε., Παπαδόπουλος Λ., Παπαδόπουλος Π., Κουράσης Π., Σαμλίδης Η., Ζντάνοβ Ι., Ζντάνοβ Γ., Νερούτσος Α., Ισχανίδης Π.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου