Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο «ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ» ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ


Ο Πρόεδρος της ΕΟΡΛ Τάσος Πανταζίδης, παραδίδει την πρώτη μπάλα στον Πρόεδρο του Πυρρίχιου κο Χρήστο Αποστολόπουλο. Ανάμεσά τους ο Θέμης Τσίγκος.
Ελπιδοφόρο ξεκίνημα Δυτικά της Αθήνας. Ο Σύλλογος «Πυρρίχιος Ασπροπύργου» πραγματοποίησε την πρώτη –δοκιμαστική- προπόνηση στο γήπεδο της Γκοριτσάς.
Οι Ασπροπυργιώτες, μαζί με παίκτες των ομάδων της Αθήνας, ασκήθηκαν στα βασικά του Ράγκμπυ Λιγκ, με ενθουσιασμό και πολύ ενδιαφέρον.
Ο Πυρρίχιος Ασπροπύργου ιδρύθηκε το 2008 από πόντιους της περιοχής, δραστηριοποιούνταν μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο δραστήριους αθλητικούς και κοινωνικούς μαζικούς φορείς της περιοχής.
Φέρει το ιστορικότατο όνομα του πανάρχαιου πολεμικού χορού των Ελλήνων, του Πυρρίχιου, σήμερα χαρακτηριστικού / παραδοσιακού χορού των απανταχού Ποντίων οι οποίοι διατήρησαν την ιστορική και πολιτιστική μνήμη.
Στην πρώτη προπόνηση ήταν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κο Αποστολόπουλο Χρήστο. Παρουσίαση του αθλήματος έκανε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπυ Λιγκ, Τάσος Πανταζίδης. Την προπόνηση συντόνισε ο προπονητής του Πήγασου Γιώργος Στυλιανός με τη βοήθεια του προπονητή του Άρη Δημήτρη Μηναδάκη.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου