Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Πρωτοκαθεδρία για τον Άρη Πετρούπολης / First Place in the Champioship for Aris Petroupolis


Ο Άρης Πετρούπολης, υποδέχθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας, νικώντας την αξιόμαχη ομάδα του Προμηθέα. Με τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με τα δυο λιγότερα παιχβνίδια που έχει παίξει η ομάδα της Ρόδου, βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Στο παγωμένο περιβάλλον της Αγ.Τριάδας στην Πετρούπολη, το σκορ άνοιξε για τον Άρη, ο πολύ καλός –για μια ακόμα φορά- ο Γιάννης Βαλασσάς, με άγγιγμα που μετέτρεψε ο Δαρδαμάνης.
Παρά το αρχικό μούδιασμα, ο Προμηθέας απάντησε το ίδιο δυναμικά. Ο Νίκος Λάγια, έκανε πάλι τα γνωστά «μαγικά» του, πέρασε τους αντιπάλους και πέτυχε άγγιγμα (που μετέτρεψε ο ίδιος), ισοφαρίζοντας σε 6-6.
Η ομάδα του Άρη, ανασυγκροτήθηκε και οργάνωσε την αντεπίθεσή της.
Ο Βαλασσάς (10-6), ο Παληογιάννης (14-6) και ο Βαλασσάς και πάλι (18-6), μεγάλωσαν το σκορ με τρία αγγίγματα, χωρίς όμως μετατροπές που θα αύξαναν τη διαφορά.
Ο Λάγια για τον Προμηθέα, κατάξερε να απαντήσει στην εξέλιξη αυτή με παλικαρίσιο άγγιγμα που μετέτρεψε ο αρχηγός Μπιλικαϊδης , κάνοντας το 18-12.
Μέχρι το ημίχρονο, ο Παληογιάννης πέτυχε άγγιγμα και μετετροπή και ο Βαλασσάς άγγιγμα, τελειώνοντας το ημίχρονο με σκορ 28-12.
Στην επανάληψη, ο Καστρινός του Προμηθέα, προσπάθησε να αλλάξει το σκηνικό, πετυχαίνοντας άγγιγμα που μετέτρεψε ο Μαϊτός (28-18).
Ο Κανελλόπουλος του Άρη με άγγιγμα και ο Βαλασσάς με μετατροπή, έκαναν το 34-18.
Ακολούθησε το άγγιγμα του Καταλακτάκη (38-18).
Ο Μαϊτός μείωσε σε 38-22 αλλά ο Άρης ολοκλήρωσε τη νίκη με δικά του σκοραρίσματα.
Ο Παληογιάννης πέτυχε άγγιγμα και μετατροπή (44-22) και ο Πολοσηφάκης σκόραρε άγγιγμα, τελειώνοντας το ματς με αποτέλεσμα 48-22.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον νικητή Άρη αλλά και στον ηττημένο Προμηθέα, οι οποίοι έδειξαν πως το επίπεδο του Ελληνικού Ράγκμπυ Λιγκ, ανεβαίνει σταθερά!!!
Διαιτητής ήταν ο Μάθιου Άσχιλλ με βοηθούς τους Στυλιανό και Σύτη, ενώ παρατηρητής ήταν ο Τάσος Πανταζίδης.


Aris Petroupolis succeded a great victory vs Promitheas Rendi in Agia Triada field in Petroupoli.
Due to the fact that Rhodes Knights have to play 2 more postponed matches, Aris is now first in the Championship table.
Valassas, Dardamanis, Paliogiannis, Katalaktakis and Polosifakis, scored for Aris.

Lagia, Kastrinos, Bilikaidis and Maitos, scored for Promitheas.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου