Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ



Σημαντικό βήμα στην πορεία προς τον τελικό, έκανε σήμερα στο γήπεδο Νίκαιας ο Προμηθέας. Πετυχαίνοντας 7 αγγίγματα και 6 μετατροπές, έναντι 4 αγγιγμάτων και μιας μετατροπής, νίκησε με 40-18 την ΑΕΚΚ. Μετά από 2 ήττες (φιλικό τον Απρίλιο και πρωτάθλημα τον Οκτώβριο) οι παίκτες του Προμηθέα, δυσκόλεψαν τη συνέχεια για την ομάδα της Κοκκινιάς.
Με τη σημερινή του νίκη επί της ΑΕΚΚ, ο Προμηθέας πλησιάζει στον τελικό του πρωταθλήματος. Για να αποκλειστεί, πρέπει να χάσει από τον Πήγασο στο επόμενο παιχνίδι του και ταυτόχρονα, να νικήσει η ΑΕΚΚ με διαφορά 96 πόντων, μείον τους πόντους της ήττας του Προμηθέα. Σενάριο που είναι μάλλον δύσκολο.
Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό, εξαρτάται από τον Πήγασο. Αν ο Πήγασος κερδίσει και τα δύο ή ένα παιχνίδι, μάλλον βρίσκεται στον τελικό.
Όσο για την ΑΕΚΚ, χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη επί του Πήγασου και νίκη του Προμηθέα, για να βρεθεί στον τελικό.
Τα παιχνίδια που απομένουν είναι: Πήγασος – Προμηθέας  και Πήγασος –ΑΕΚΚ.
Στατιστικά, το σκορ διαμόρφωσαν:
Προμηθέας: Λάγια Νίκος 6 αγγίγματα και 5 μετατροπές, Γιάννης Μαύρος ένα άγγιγμα (στο ντεμπούτο του) και Γιώργος Τσαλδάρης μία μετατροπή.
ΑΕΚΚ: Κωστάκης Νίκος δύο αγγίγματα και μία μετατροπή, Αργύρης Απέργης ένα άγγιγμα και Μάθιου Άσχιλ ένα άγγιγμα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  θεΣΗ                 ΟΜΑΔΑ                                    ΑΓΩΝΕΣ      ΝΙΚΕΣ      ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ     ΗΤΤΕΣ     ΒΑΘΜΟΙ       BONUS      ΠΟΝΤΟΙ     ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ

1
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
3
2
0
1
6
0
108-68 (+40)
6
2
ΠΗΓΑΣΟΣ
2
1
0
1
3
1
94-80 (+14)
4
3
ΑΕΚΚ
3
1
0
2
3
0
56-112 (-56)
3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου