Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΕΦΙΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ


Ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του διεθνή forward Παναγιώτη Καρεφίλη στην ομάδα όπου πρωτοξεκίνησε, τον Προμηθέα Νίκαιας - Ρέντη.
Στην περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε με την πρωταθλήτρια 9ς και ΧΙΙΙ ΑΕΚ.
Ο Παναγιώτης Καρεφίλης δήλωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή και ελπίζει σε επιτυχίες μαζί με τους συμπαίκτες του. "Ανυπομονώ να τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο, πλάι στους συμπαίκτες μου, με το σήμα του Προμηθέα στο στήθος".

"Η επιστροφή του Παναγιώτη Καρεφίλη είναι μια συγκινητική στιγμή για μένα, καθώς ο Παναγιώτης είναι η σημαία της Εθνικής μας ομάδας και έχει γράψει ιστορία στην ομάδα του Προμηθέα, στα πρώτα του βήματα. Χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός του ότι με την εμπειρία του θα βοηθήσει τα νέα παιδιά που πλαισιώνουν τον κορμό της ομάδας" δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΟΜοΠ και ιδρυτής του Προμηθέα, Τάσος Πανταζίδης.

Ο Π.Καρεφίλης, ξεκίνησε το ράγκμπυ λιγκ στην ομάδα του Προμηθέα το 2013. Συνέχισε στην ΑΕΚ Κοκκινιάς και στον Αγ.Θωμά, εντασσόμενος στην ΑΕΚ το 2017. Είναι ο μόνος αθλητής που έχει αγωνιστεί και στα οκτώ ματς της Εθνικής Ομάδας και έχει πανηγυρίσει εγχώριους και διεθνείς τίτλους.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου