Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Πρώτη νίκη για τον Προμηθέα Ρέντη σε ένα αληθινό ντέρμπυ ενάντια στην ΑΕΚ Κοκκινιάς / First victory for Promitheas Rendi in a real derby vs AEK Kokkinias


Ο Προμηθέας Ρέντη, κατάφερε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, το Σάββατο στο γήπεδο της Νίκαιας ενάντια στη γηπεδούχο ΑΕΚ Κοκκινιάς.
Το παιχνίδι ήταν ένα αληθινό ντέρμπυ, καθώς η ΑΕΚ Κοκκινιάς, μετά τη νίκη της ενάντια στον Πήγασο, κατέβηκε στο γήπεδο δυναμικά για να κάμψει και την αντίσταση του συμπολίτη της Προμηθέα. Όμως ο Προμηθέας, αναζητούσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα από καιρό και έβαλε τα δυνατά του γι’αυτό.
Οδηγός στη νίκη, ήταν ο καταπληκτικός Ιορδάνης Μπιλικαϊδης που με την εμπειρία του «καθάρισε» το παιχνίδι στον ψυχολογικό τομέα αλλά και αγωνιστικά. Αυτός ήταν που άνοιξε στο σκορ στα πρώτα λεπτά (0-4).
Αλλά και η ΑΕΚΚ είχε το αστέρι της. Ο Γιώργος Σύτη, ως απάντηση πέτυχε άγγιγμα και μετατροπή, κάνοντας το 6-4.
Ο ίδιος απάντησε και το 6-10 του Προμηθέα (Ψαράκης άγγιγμα, Μαϊτός μετατροπή) με δικό του άγγιγμα και μετατροπή, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 12-10.
Το ισορροπημένο α’ ημίχρονο ανατράπηκε στην επανάληψη.
Αρχικά η ΑΕΚΚ φάνηκε να «τελειώνει» το παιχνίδι. Με 2 αγγίγματα (Νεόφυτος Χρήστου και Σαλβάνος) και 2 μετατροπές (Σαλβάνος, Σύτη), ανέβασαν τη διαφορά στο 24-14. Αυτοί όμως ήταν οι τελευταίοι πόντοι για τους δικέφαλους της Κοκκινιάς.
Οι «παλιοί» Ιορδάνης Μπιλικαϊδης και Νίκος Λάγια και οι «νέοι» Καστρινός, Κουτσιμπογιώργος και Ασπρογέρακας, στηριζόμενοι και από την πολύ καλή άμυνα από τους προπ και τους καντρικούς, «ζάλισαν» τους γηπεδούχους κατακτώντας τη νίκη με σκορ 24-38.
Εύσημα για τους διεθνείς Μπιλικαϊδη και Καρεφίλη του Προμηθέα, αλλά και για τους συμπαίκτες τους Καστρινό και Λάγια, αν και ΚΑΝΕΙΣ δεν υστέρησε καθώς όλοι είχαν πολύ καλή παρουσία.
Από την ΑΕΚ Κοκκινιάς ξεχώρισαν Σύτη (διεθνής), Σαλβάνος, Χρήστου, Τσιούτας.
Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων για την πολύ καλή εμφάνισή τους.


Θεατές: 60

Διαιτητής: Κώστας Φυτάς

Προμηθέας (Ιορδάνης Μπιλικαϊδης): Λάγια, Ψαράκης, Ασπρογέρακας, Μπιλικαϊδης, Κουτσιμπογιώργος, Σέιν, Καρεφίλης, Καστρινός, Μπάσιος, Μάιτος, Φέξης.

ΑΕΚΚ (Μάθιου – Άλαν Άσχιλλ): Σύτη, Τούκι, Χρήστου, Κωστάκης, Ξηρόφωτος, Δαρδαμάνης, Δαρδαμάνης, Σταματιάδης, Τσιούτας, Καπιτάνος, Σαλβάνος, Αλεξανδρίδης, Βεντούρας.


Promitheas Rendi succeded their first victory at the champioonship, winning against AEK Kokkinias in Nikaiea ground.
The leader and coach Iordanis Bilikaidis, followed by his teammates, conquered the home of the “two-headed eagles” of Kokkinia AEK wit a score 38 to 24.
The first half was almost equal, but in the second, old and new players of Promitheas, played in a way that AEKK could not resist.
Promitheas scorers: Bilikaidis, Psarakis, Maitos, Kastrinos, Kutsibogiorgos.
AEKK scorers: Syti, Christou, Salvanos.

Καστρινός και Ασπρογέρακας πανηγυρίζουν !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου